Rappit

Rappit

Wednesday, May 20, 2015

10+1 λόγοι για να επισκεφτείς την Λεμεσό !!!

Όπως σας έχω αναφέρει στο προηγούμενο μου άρθρο αγαπητοί μου αναγνώστες κατάγομαι από την πιο όμορφη πόλη της Κύπρου, την Λεμεσό! Αν δεν έχετε πάει, δεν έχετε πάει πουθενά. Το καλοκαιράκι είναι μια καλή ευκαιρία να μας επισκεφτείτε και γι’ αυτό σας προτείνω 10+1 λόγους για να σας πείσω.....







1.  Η παραλιακή μας (όλη από την αρχή μέχρι το τέλος) είναι απλά μαγευτική! Τώρα ειδικά που την έχουν φτιάξει θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές..












2.    Η "Μαρίνα" μας, που την έχουν τελειώσει πέρυσι τον Ιούνη είναι απλά μοναδική με τα πολύχρωμά της φώτα και τα σκάφη πολυτελείας που την στολίζουν και  περιτριγυρισμένη από καφετέριες και εστιατόρια σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πράγματα μαζί με τα άτομα που αγαπάτε.










3.   Τα γραφικά της σημεία είναι ότι καλύτερο για αξέχαστες βόλτες και φωτογραφίες.








4.   Οι θάλασσές της...Μπορεί να είναι  από τις πιο κρύες θάλασσες του νησιού αλλά είναι κρυστάλλινες και απολαυστικές για τα ζεστά καλοκαίρια της Κύπρου.









5.   Ο καταπληκτικός συνδυασμός βουνού-θάλασσας που θα σας προσφέρει. Είσαι λάτρης του βουνού? Είσαι λάτρης της θάλασσας? Η Λεμεσός είναι η ιδανική πόλη αφού βουνό και θάλασσα είναι τόσο κοντά μεταξύ τους που μπορείς με μεγάλη ευκολία να τα συνδυάσεις. 






6.   Η νυχτερινή ζωή. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκεσαι Λεμεσό και  να περάσει ένα βράδυ χωρίς διασκέδαση. Η πόλη μας είναι στο νούμερο ένα στην Κύπρο όσο αφορά την διασκέδαση.





7.   Τα αρχαία της μνημεία και κτήρια. Αν αγαπάς την ιστορία τότε η Λεμεσός είναι μια εξαιρετική επιλογή για να σου μάθει νέα πράγματα για την ιστορία και τον πολιτισμό. 







8.   Οι εκκλησίες της. Είναι ξεχωριστές και η αρχιτεκτονική τους είναι πλούσια. Μια επίσκεψη σε αυτές θα σε κάνει να αισθανθείς την πολυτιμότητα των εκκλησιών γενικά.







9.   Το καλό φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία του καλού και νόστιμου φαγητού. Γεμάτη από ταβέρνες με ποικιλία φαγητών, είτε είσαι χορτοφάγος, είτε αγαπάς το ψάρι ή το κρέας, η Λεμεσός σου προσφέρει τα πάντα όσο αφορά τις νοστιμιές που επιθυμείς!







10.  Οι χώροι διαμονής. Η πόλη μας είναι φημισμένη για τα υπέροχα ξενοδοχεία που διαθέτει και το κυριότερο τα περισσότερα είναι δίπλα από το κύμα!!!













11. Η ζεστασιά και η φιλοξενία των ανθρώπων της.. Εμείς που καταγόμαστε από την Λεμεσό έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στους ξένους που μας επισκέπτονται και γενικά είμαστε παιδιά έξω καρδιάς, οπότε και μόνος να έρθεις διακοπές στα μέρη μας θα σε κάνουμε να αισθανθείς ότι ανήκεις εδώ!


 


Είμαι σίγουρη πως σας έπεισα....!!! 


No comments:

Post a Comment